Home Resepi Projek Kraf Tutorial Bloglist

Followers

Cara Tukar No.Tac (BSN)

Assalamualaikum.

Okay,haritu dah kongsikan cara nak tukar no.tac CIMB kan. Kali ini aku nak kongsikan cara selesaikan masalah sama tapi untuk Bank Simpanan Nasional (BSN) pula.

Cara-caranya :-


1. Macam biasa masukkan kad atm,password semua. Lepas tu pilih menu 'Lain-lain'.
2. Cari yg ada tulis tukar no.telefon (*aku tak ingat dalam menu tu ada pilihan apa,pandai² la cari 😂)
3. Masukkan nom.telefon baru & selesai.
4. Bila dah selesai dekat ATM,jangan lupa buka website BSN & update nombor baru juga,nanti no.tac akan dihantar ke nom baru.
5. Yang paling penting,kalau di atas tak membantu korang,silalah telefon customer service BSN terus tanya. Ok? 😅

Sekian.